Missio, Visió i Valors

MISSIÓ

La nostra organització té com a missió prestar una atenció personalitzada i de qualitat amb una visió integral de les persones que la formem.

Treballem per i per a les persones, sent la nostra finalitat la consecució de la satisfacció d’elles:

  • Pel que fa a l’EQUIP DE PROFESSIONALS vam crear un entorn de treball centrat en la participació, el reconeixement i el seu desenvolupament personal i professional.  Apostant per una conciliació vida laboral i familiar . Estem convençuts que la seva implicació i motivació són els fonaments de la qualitat dels nostres serveis.
  • Quant a les PERSONES RESIDENTS el nostre principal objectiu és apostar per una atenció centrada en la persona, respectant en tot moment la seva dignitat i dirigit a millorar la seva qualitat de vida.
  • A les FAMÍLIES els prestem suport emocional i professional, establint llaços d’unió que ens permetin acompanyar-los i fer-nos mereixedors de la seva confiança.
  •  I per finalitzar pel que fa a la SOCIETAT i LES ADMINISTRACIONS, intentem  contribuir en el benestar general a través de: la qualitat en l’atenció de la nostra gent gran, en la creació d’ocupació i amb el respecte al medi ambient.

VISIÓ

Ser una empresa referent en la nostra localitat i en el sector en general. Realitzant una actuació coherent per part de l’equip  amb la persona resident, familiars i  l’entorn. Creant unes aliances professionalitat,  de qualitat en els servei assistencial   i innovació en la gestió i en el servei, on les persones sempre seran el principal valor. 

VALORS

Els valors que orienten els nostres objectius com equip , els podem diferenciar en dos grans grups de valors ètics ; valors humans i valors en l’organització :

Valors humans

Respecte: tracte respectuós ha de ser present en totes les comunicacions escrites i orals.

Diversitat;  compromís i el respecte en l’aplicació de polítiques de gènere, de promoció i d’acceptació de la pluralitat cultural des del compromís primordial amb la societat i la cultura.

Confidencialitat:  el nostre codi ètic i professional assegura la protecció de dades legalment establerta.

Atenció personalitzada: entorn emocional i millora de la qualitat de vida de les persones grans i de les seves famílies en els aspectes físics, psíquics, cognitius i socials. Transformar el concepte d’envelliment a un model de vida actiu, vital, saludable i positiu. 

Participació:  la lliure expressió de propostes i les accions necessàries per a mantenir i millorar la nostra activitat, amb el foment del diàleg i coherència.

Innovació: potencia les iniciatives emprenedores i la creativitat de les persones.

Solidaritat i Cooperació, especialment en la relació amb el conjunt de la societat , vetllant per la dignitat de les persones, la diversitat i drets humans per tal de consolidar una cultura organitzativa basada en la flexibilitat, el compromís social i la construcció de vincles institucionals.

Dignitat:  de les condicions laborals, professionals i de la persona resident, amb la dotació dels recursos i les condicions necessàries per al desenvolupament de les funcions, sent un centre lliure de contencions i apostant per la cultura de la mobilitat.

Compromís: transmetre el conjunt de valors  com la llibertat, la igualtat, el diàleg i el sentit crític.

Iniciativa: fomentar la participació , l’autonomia , personal i l’esforç  individual  i col·lectiu per potenciar un envelliment actiu.

Felicitat: aspirar a una vida feliç, fomentant l’autoconfiança i honestedat, generositat, expressió de sentiments.

Seguretat: és el sentiment que generem als nostres majors quan cobrim totes les seves necessitats.

Valors en l’organització

Sostenibilitat: es vetllarà per tal que els processos i les accions duts a terme siguin mediambientalment sostenibles.

Transparència: la transparència en l’organització és evident en les relacions del nostre dia a dia, la qual es veu reflectida en totes les àrees.

Pluralisme: aportar la diversitat, la participació  dins i fora de l’organització

Coherència: els valors que manifestem tinguin una concordança amb com actuem.

Conciliar la vida laboral i familiar: es treballarà per a la conciliació de la vida laboral i familiar de l’equip de professionals.

Col·laborem amb